'Antony door ex-vriendin aangeklaagd voor bedreiging en huiselijk geweld'

De ex-vriendin van Antony heeft de voetballer aangeklaagd van huiselijk geweld en bedreiging. Er zouden rond de twee in totaal vier incidenten hebben plaatsgevonden.

Dat weet onder meer ESPN Brazil te melden. De Braziliaanse tak van het sportmedium brengt naar buiten dat het gaat om vier losstaande incidenten. Antony zou zich schuldig hebben gemaakt aan bedreiging, huiselijk geweld en lichamelijk letsel tegen zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin.

Cavallin zou door Antony in een auto zijn geduwd, terwijl ze zeventien weken zwanger was. De reden zou volgens haar te maken hebben met jaloezie. Daarnaast zou ze door een gebroken stuk glas een snee in haar vinger hebben overgehouden. Tot slot zou Antony de telefoon van zijn ex hebben gesloopt.

Naast het fysieke geweld zou de ex-Ajacied zich ook schuldig hebben gemaakt aan bedreigende teksten richting Cavallin, die zich zorgen maakt dat haar ex-vriendje een vuurwapen tot zijn beschikking zou hebben. 

Waar meerdere internationale media het nieuws groot naar buiten brengen, heeft Antony en zijn management nog niet op de aantijgingen gereageerd.