'Mazraoui en clubleiding in München recht tegenover elkaar'

Noussair Mazraoui is nog altijd ontevreden bij Bayern München, dat schrijft het Duitse Kicker. De oud-Ajacied gaf eerder al aan zich sinds de komst van Thomas Tuchel zich niet op zijn plek te voelen in Zuid-Duitsland. Of dit tot een vertrek leidt van de Marokkaanse rechtsback is nog maar de vraag.

Sinds de uitspraken van Mazraoui liet Tuchel hem zes keer op rij in de basis starten. Op een zinderende slotdag won Bayern de Bundesliga nadat Borussia Dortmund in eigen huis niet kon winnen van 1. FSV Mainz 05. Ook dat duel stond Mazraoui 'gewoon' aan de aftrap.

Vertrekkende backs

Daarvoor speelde hij langere tijd echter amper. Onder Julian Nagelsmann maakte de Marokkaan nog zijn minuten, maar Tuchel lijkt het minder in hem te zien zitten. Toch zal de Duitse trainer het met hem moeten doen. Benjamin Pavard wil niet langer op rechtsback spelen en lijkt te vertrekken uit München. Daarnaast keert de gehuurde João Cancelo weer terug naar Manchester City. Ook Joshua Kimmich kan op de rechtsbackpositie uit de voeten, maar dat betekent dat Tuchel zijn belangrijkste pion op het middenveld moet missen.

Aan een eventueel vertrek van de ontevreden Mazraoui zitten dus nog een hoop haken en ogen. De clubleiding behoudt de Marokkaan graag, maar of hij dat zelf ook zo ziet is nog maar de vraag.

Net binnen