'Ajax-delegatie aandachtig toeschouwer tijdens Turkse clash'

De transfermarkt is nog niet geopend, maar dat betekent niet dat clubs achterover gaan leunen. Na het rampjaar van Ajax moet er een hoop gaan veranderen in de Nederlandse hoofdstad. Sven Mislintat moet dat in samenwerking met een nieuwe trainer gaan doen en afgelopen weekend zaten er een aantal afgevaardigden in Istanbul.

Daar stond de topper tussen Galatsarsay en Fenerbahçe op het programma en bij de twee Turkse grootmachten spelen twee mogelijke Ajax-aanwinsten. Arda Güler is een achttienjarige talentvolle middenvelder, speelt voor Fener en is enorm in trek op de internationale markt. De Amsterdammers schijnen een bod op hem voor te bereiden, Volgens het Turkse Play Spor waren zij in april nog bereid om 25 miljoen te betalen.

Er werd ook gekeken naar Kerem Aktürkoglu en hij speelde bij de Turkse kampioen en tevens winnaar van de topper (3-0). Hij gaf één assist in dat duel en wist zich daardoor te onderscheiden. Hoe concreet Ajax voor hem is, is onbekend, maar het Turkse Fener Global maakte melding van aanwezigheid van Ajax-afgevaardigden.

Net binnen