'PSV completeert technische staf met 'toekomstige hoofdtrainer' met PSV-DNA'

Stijn Schaars zal het nieuwe eredivisieseizoen starten als assistent van Peter Bosz. De oud-international en clubman van PSV wordt officieel assisten van Bosz, waardoor de technische staf van PSV compleet is.

Bosz neemt eigen assistent mee

Bij de aanstelling van Bosz werd al duidelijk dat hij zijn vaste assistent Rob Maas en fysiek trainer Terry Peters meeneemt naar Eindhoven. Nu wordt Schaars ook toegevoegd aan de technische staf, die daarmee helemaal compleet is. Zaterdag meldden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad dat de voormalig Oranje-international in beeld was om de overstap naar het eerste elftal te maken. Nu gaat dat ook daadwerkelijk gebeuren, zo klinkt het.

Toekomstig hoofdtrainer met PSV-DNA

Afgelopen seizoen was Schaars trainer van PSV O16. Daarvoor was hij al assistent in de jeugd van de Eindhovenaren en bij Jong Oranje. Met Schaars voegt Bosz 'PSV-DNA' toe aan zijn staf, dit was een van de dingen die Marcel Brands zocht in een nieuwe assistent. Naar verluidt is de algemeen directeur bijzonder gecharmeerd van Schaars. Hij zou zelfs een toekomstig hoofdcoach zien in de voormalig international.

Feyenoord-doelman vertrekt