Manchester United wil snel keuze maken: ‘Delegatie vergadert maandag met Ten Hag’

Manchester United wil vaart maken in haar zoektocht naar een nieuwe trainer. Eerder werd al bekend dat Erik ten Hag één van de topkandidaten is om het stokje van huidige trainer Ralf Rangnick, na dit seizoen over te nemen. Volgens het doorgaans betrouwbare Manchester Evening News, is Ten Hag inmiddels de prioriteit voor de club uit Manchester.

De club zou haar zoektocht naar een nieuwe trainer eerder deze maand hebben gestart en in deze periode laaiden de geruchten rondom de komst van Ten Hag bij Manchester United op. De Ajax-trainer zou samen met Mauricio Pochettino bovenaan de lijst staan. Echter staat Pochettino nog altijd onder contract als trainer van Paris-Saint Germain en de club liet weten dat ze hem niet zouden laten gaan. Hiermee lijkt een keuze voor Erik ten Hag makkelijker.

‘Ten Hag gaat maandag om tafel’

Op Twitter wordt er volop gespeculeerd over de komst van Ten Hag naar de club uit Manchester. Volgens een bron die banden heeft met Sky Sports zal een delegatie van Manchester United maandag naar Amsterdam vliegen om daar een vergadering met Erik ten Hag bij te wonen over zijn potentiële rol als trainer.

Lees ook:Dit is waarom Erik ten Hag en Manchester United de perfecte match zijn

Feyenoord-doelman vertrekt