In beeld: De spelersvrouwen van Argentinië

Het Nederlands elftal neemt het in de kwartfinales van het WK op tegen Argentinië. In Nederland staat het land vooral bekend vanwege koningin Máxima, echter heeft het land nog veel meer schoonheden in huis. Zo is terug te zien in de spelersvrouwen van de selectie van Argentinië.

1. Emiliano Martinez en Madinha Martinez

Emiliano Martinez heeft een mooi verhaal als het gaat om zijn carrière, maar ook zijn vrouw is zeker noemenswaardig. De relatie tussen de Argentijnse doelman en Madinha Martinez begon in 2012, nadat Emiliano een transfer maakte naar Arsenal. In 2017 trouwde het stel met elkaar en ondertussen hebben ze ook twee kinderen. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

2. Nahuel Molina en Bárbara Occhiuzzi

Nahuel Molina is de huidige rechtsback van Atlético Madrid en het Argentijnse elftal. Hij heeft een relatie met de Argentijnse beauty, Bárbara Occhiuzzi. Er is verder niet veel bekend over Bárbara, maar het tweetal is al een tijdje samen en lijken zeer gelukkig met elkaar. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

3. Lisandro Martínez en Muri López Benítez

Lisandro Martínez maakte in de zomer van 2022 de mooie overstap van Ajax naar Manchester United voor bijna €60 miljoen. Hij ontmoette zijn partner Muri López Benítez, in 2008 en sindsdien zijn de twee niet meer van elkaar weg te denken. Benítez is een opkomend model en heeft al meer dan 50 duizend volgers op Instagram. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

4. Nicolas Otamendi en Celeste Rey

Nicolas Otamendi en Celeste Rey kennen elkaar al sinds hun jeugd, maar het koppel werd pas serieus met elkaar toen Otamendi bij Manchester City ging voetballen. Ondertussen speelt de Argentijnse verdediger bij Benfica en is hij nog steeds getrouwd met Celeste Rey. Samen hebben ze drie kinderen. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

5. Marcos Acuña en Maria Julia Silva

Marcos Acuña en Maria Julia Silva zijn al samen sinds 2012. Het tweetal trouwde met elkaar in 2016 en zijn onafscheidelijk van elkaar. Ze hebben drie kinderen samen genaamd Mora, Benjamin en Martina. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

6. Rodrigo de Paul en Tini Stoessel

Rodrigo de Paul speelt momenteel een uitstekend WK in Qatar en is een van de betere middenvelders aan de kant van Argentinië. Ook buiten het veld gooit De Paul hoge ogen want hij heeft momenteel een relatie met de knappe Argentijnse zangeres Tini Stoessel. De Paul heeft verder twee kinderen met zijn ex-partner Cami Homs. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

7. Enzo Fernández en Valentina Cervantes

Enzo Fernández is een talentvolle middenvelder die momenteel uitkomt voor Benfica in Portugal. Hij is samen met Valentina Cervantes sinds 2019 en er gaan geruchten dat het tweetal getrouwd is met elkaar. Ook kregen ze in 2020 een dochtertje samen genaamd Olivia Fernandez. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

8. Alexis Mac Allister en Camila Mayan

Alexis Mac Allister en Camila Mayan zijn al samen met elkaar sinds hun tienerjaren en zijn nog steeds dol op elkaar. Er is niet veel over haar bekend, maar het koppel post regelmatig foto's met elkaar op Instagram. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

9. Julian Álvarez en María Emilia Ferrero

Julian Álvarez is een talentvolle spits die afgelopen zomer een transfer maakte naar Manchester City. Hij heeft een relatie met een professionele Spaanse hockeyster genaamd María Emilia Ferrero.

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

10. Lionel Messi en Antonela Roccuzzo

Tsja, wie kent ondertussen de prachtige vrouw van Lionel Messi niet? Antonela Roccuzzo en Lionel Messi ontmoette elkaar op jonge leeftijd en het was direct raak voor het koppel. Nadat Antonela haar studie in Argentinië afrondde, verhuisde ze naar Barcelona om met Messi te zijn en sindsdien zijn ze onafscheidelijk van elkaar. Het koppel trouwde in Juni 2017 met elkaar en sindsdien hebben ze drie kinderen; Thiago, Mateo en Ciro.

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

11. Alejandro Gómez en Linda Raff

Alejandro Gómez en Linda Raff kennen elkaar van hun schooltijd en begonnen toen ook al met daten. In 2012 trouwde het koppel en sindsdien hebben ze ook drie kinderen. Linda is een achitect en modeontwerpster en heeft haar eigen badkledingmerk.

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

12. Angel di Maria en Jorgelina Cardoso

Angel di Maria ontmoette, net als Messi, zijn vrouw al op jonge leeftijd maar het heeft even geduurd voordat het tweetal een stelletje vormde. Toen Di Maria zijn debuut maakte voor Rosario Central op zeventienjarige leeftijd, ontmoette hij Jorgelina Cardoso voor het eerst. Rosario Central was namelijk haar favoriete voetbalclub en ze was bij veel wedstrijden ook aanwezig. Echter duurde het een aantal jaar voordat het tweetal echt contact met elkaar kregen. Jorgelina stuurde een fan-mailtje naar Di Maria toen hij ondertussen bij Benfica speelde in Portugal en toen kregen de twee pas echt contact met elkaar. Sindsdien zijn ze al jaren smoor verliefd op elkaar en hebben ze ondertussen twee kinderen samen; Mía en Pía

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

13. Paulo Dybala en Oriana Sabatini

Paulo Dybala scoort vaak op het veld, maar buiten de lijnen ook! Sinds 2015 is hij samen met Oriana Sabatini, een Argentijnse zangeres, actrice en model. Ze heeft bijna zes miljoen volgers op Instagram en ook twee miljoen volgers op Snapchat. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

14. Leandro Paredes en Cami Galante 

Cami Galente is de knappe vriendin van Leandro Paredes, Het koppel ontmoette elkaar toen Paredes bij Boca Juniors speelde. Het tweetal is ondertussen getrouwd met elkaar en hebben samen twee kinderen genaamd Victoria en Giovanni. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

15. Cristian Romero en Karen Cavaller 

Niet veel is bekend over de vrouw van Cristian Romero buiten het feit dat ze een knappe dame is! Het tweetal ontmoette elkaar in 2018 en in 2020 zijn ze getrouwd. 

16. Nicolas Tagliafico en Carolina Calvagni 

Nicolas Tagliafico en Carolina Calvagni begon met daten in 2015 en zijn dolsgelukkig samen. In 2021 is het koppel met elkaar getrouwd en ze hebben samen twee honden. Carolina is een Instagram model en post regelmatig workouts en vakantie foto's. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

17. Gonzalo Montiel en Karina Nacucchio

Gonzalo Montiel en Karina Nacucchio hebben een relatie met elkaar sinds 2019. Ze begonnen de relatie toen Montiel nog voor River Plate speelde in Argentinië. Ondertussen speelt Montiel voor Sevilla in Spanje en lijkt de relatie tussen de twee goed te zitten. Ze posten vaak foto's samen en Karina zit vaak in het publiek om haar partner aan te moedigen. 

TEXT GAAT VERDER ONDER AFBEELDING

Feyenoord-doelman vertrekt