Veerman over tegenstander van PSV in achtste finale Champions League: "Het maakt me geen reet uit"

Het maakt Joey Veerman niet uit welke club PSV treft in de knock-outfase van de Champions League. De 25-jarige middenvelder vindt 'alles goed'.

PSV boekte woensdagavond een krankzinnige overwinning op Sevilla. Halverwege de tweede helft stonden de Spanjaarden nog op een 2-0 voorsprong, maar na de rode kaart van Lucas Ocampos draaide de ploeg van Peter Bosz het helemaal om en zegevierde nog met 2-3. Doordat Arsenal later op de avond met 5-0 won van RC Lens, heeft PSV zich verzekerd van een plek bij de laatste zestien van de Champions League.

Het clubkanaal van PSV deelde zaterdagochtend een video met exclusieve beelden rond het duel met Sevilla. Na afloop verscheen Veerman voor de camera. "Het was een bizarre slotfase, dat laatste half uur. Echt niet normaal", reageerde de middenvelder opgelucht en blij. "En we gaan overwinteren! Waar ik nu naar toe wil? Dat maakt me echt geen reet uit, haha! Ik vind alles goed", aldus Veerman.

De loting voor de achtste finales staat maandag 18 december op het programma. PSV, dat de groepsfase als nummer twee gaat afsluiten, wordt dan gekoppeld aan de groepswinnaar van een andere poule. Clubs als Bayern München, Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona behoren tot de mogelijke tegenstanders.