PSV-fans kraken twee keuzes van Bosz af: "Ze kunnen het niveau gewoon niet aan"

De opstelling van PSV voor de uitwedstrijd tegen Almere City van zaterdagavond is bekend. Trainer Peter Bosz heeft enkele wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het verloren Champions League-duel met Arsenal (4-0) van afgelopen woensdag.

Hirving Lozano verschijnt voor het eerst sinds zijn terugkeer aan de aftrap bij PSV. De Mexicaan begint als linksbuiten, wat dan ten koste gaat van Johan Bakayoko. Lozano wordt vergezeld door Luuk de Jong en Noa Lang.

Op het middenveld is er een plek ingeruimd voor Guus Til, die de voorkeur krijgt boven Ismael Saibari. Jerdy Schouten en Joey Veerman zijn de andere twee middenvelders.

Patrick van Aanholt start als linksback, waardoor Sergiño Dest naar rechts verhuist en Jordan Teze op de bank begint. Het centrum wordt gevormd door Olivier Boscagli en André Ramalho, die Armel Bella-Kotchap vervangt. Bella-Kotchap kan niet in actie komen, omdat zijn verstandskies is getrokken.

Opstelling PSV tegen Almere City: Benítez; Dest, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Schouten, Veerman, Til; Lozano, De Jong, Lang

Op social media uiten de supporters van PSV hun onvrede over de keuze van Bosz om Ramalho en Til te laten starten. "Ze hebben ons al zoveel slecht voetbal en punten gekost. Ze kunnen het niveau gewoon niet aan", zo valt onder meer te lezen op X (voorheen Twitter).

Ook interessant