'Hato vroeg om terugkeer van oude bekende bij Ajax'

Jorrel Hato is hard aan het werk en traint intensief met Winston Bogarde om zijn verdedigende vaardigheden aan te scherpen. Hato, die onder de indruk is van het voormalige staflid, vroeg tijdens zijn recente contractverlenging bij Ajax om Bogarde's terugkeer als specialistentrainer, zo meldt De Telegraaf.

Hato en Bogarde

Op Instagram zijn trainingsbeelden te zien van Hato en Bogarde, samen met Ryan Flamingo. Omdat Hato niet geselecteerd werd voor het EK door Ronald Koeman, besloot hij door te trainen met de oud-Ajacied. Hato verlengde zijn contract bij Ajax tot 2028 en speelde afgelopen seizoen 46 officiële wedstrijden. Hato zou Bogarde graag als specialistentrainer voor verdedigers terugzien bij de Amsterdammers. Ondanks zijn verzoek heeft Ajax nog niet gereageerd. Bogarde werkte van 2015 tot 2022 in diverse functies bij Ajax en was kort actief bij Adana Demirspor onder Patrick Kluivert.

Bogarde over vertrek bij Ajax

Winston Bogarde deed aan tafel bij Rondo van Ziggo Sport een boekje open over zijn vertrek bij Ajax. Volgens de voormalig assistent van Erik ten Hag werd hij door Edwin van der Sar bij het 'grofvuil' gezet. Zolang Van der Sar algemeen directeur is bij de Amsterdammers, wilde Bogarde dan ook niet terugkeren.

Feyenoord-doelman vertrekt