Kandidaat spreekt zich uit: 'Lastig om nee te zeggen tegen Feyenoord'

Oud-PEC Zwolle trainer Dick Schreuder vertelt in een interview met het AD dat hij openstaat om naar Feyenoord te gaan. Zijn naam duikt de laatste tijd steeds vaker op in Rotterdam. Een overstap waar hij zeker voor openstaat.

Kampioen in Spanje

De 52-jarige trainer werd afgelopen zondag kampioen met Castellón CD, spelend op het derde niveau van Spanje. Daarmee promoveert de trainer twee jaar op rij met twee verschillende ploegen. Het is dus niet gek dat zijn naam genoemd wordt als opvolger van Arne Slot.

De toekomst van Schreuder

De trainer vertelt aan het AD dat hij zich van die situatie erg heeft afgezonderd. “Maar op den duur ontkwam ik er niet meer aan. Steeds meer mensen uit Nederland begonnen mij dat soort berichten te sturen. Zoals er in Spanje ook belangstelling voor mij is. Dat doet je goed, natuurlijk. Maar ik voel me gewoon enorm goed hier, bij deze club.”

Aan ESPN vertelt de coach dat hij nog niks van Feyenoord gehoord heeft. Toch staat Schreuder zeker open voor een overstap naar Feyenoord. “Het is natuurlijk heel lastig om nee tegen Feyenoord te zeggen, maar dat geldt voor elke top 3-club in Nederland.” De druk is in ieder geval hoog voor de opvolger van Arne Slot, die zelf naar Liverpool verkast.

Feyenoord-doelman vertrekt