Woerts over zoektocht nieuwe Feyenoord-trainer: "Niets concreet"

Chris Woerts heeft zich uitgelaten over het hoofdpijndossier bij Feyenoord; wie wordt de opvolger van Arne Slot? De sportmarketeer heeft enkele bronnen geraadpleegd en deelt bij Vandaag Inside de laatste ontwikkelingen vanuit Rotterdam-Zuid. 

Laatste ontwikkelingen rondom vertrek Arne Slot

De berichtgeving is vrij helder: een akkoord gaat niet lang meer op zich laten wachten. Desondanks is er nog altijd geen definitief akkoord met een publicatie over een welbekende 'done deal'. Dat is echter een kwestie van tijd, want onlangs kwam er een mondeling akkoord tussen beide partijen en met die toezegging is Slot de duurste Nederlandse oefenmeester aller tijden. 

Chris Woerts heeft contact met Dennis te Kloese

De sportmarketeer vertelt over zijn gesprek met Dennis te Kloese, de man die bij Feyenoord de rol van algemeen én technisch directeur vervult. Hij huist momenteel in Dubai voor een vakantie en dat wordt ook als één van de redenen gezien voor het uitblijven van de definitieve overeenkomst. "Ze hebben helemaal een lijstje gemaakt en zijn met een aantal gasten bezig geweest, maar nog niemand is concreet benaderd. Dus Pusic niet, Schreuder niet. Niemand is concreet benaderd."

Goed werk heeft tijd nodig, zo luidt een bekende uitspraak. Dat beaamt Woerts in dit geval. "Ze gaan de hele maand mei gebruiken om iemand aan te stellen, wat wel redelijk lang duurt. Ik denk dat het binnen twee tot drie weken wel duidelijk zal zijn. Niemand weet momenteel wie het gaat worden."

Wie worden genoemd als opvolgers van Arne Slot bij Feyenoord?

Dick Advocaat vond het onbegrijpelijk dat niemand over Alex Pastoor, die na dit seizoen vertrekt bij Almere City FC vertrekt, begint. Ook Robert Maaskant liet zijn licht schijnen op de openstaande vacature bij de stadionclub. Hij noemde zijn twee geschikte opvolgers en tipte ook direct hun assistenten.

Feyenoord-doelman vertrekt