'Ajax-talenten bieden zich aan bij Feyenoord, PSV ook in beeld'

Een pijnlijke constatering voor Ajax, nu blijkt dat meerdere talenten zich hebben aangeboden bij aartsrivaal Feyenoord. Daarnaast zou ook PSV denken aan talenten uit de hoofdstad, zo weet Ajax Showtime te melden.

Naast het feit dat Gabriël Misehouy al transfervrij vertrekt bij Ajax, lijken de Amsterdammers van nog meer jeugdspelers afscheid te moeten gaan nemen. Zo bleek eerder al dat de zestienjarige Sean Steur voor een overstap staat naar PSV. Daar lijkt het volgens het medium niet bij te blijven. De Eindhovenaren zouden namelijk de situatie van nog eens twee talenten 'nauwlettend' in de gaten. Om wie het gaat, is niet duidelijk. Bij Jong Ajax lopen naast het contract van Misehouy nog eens tien contracten af, waaronder die van Ar'jany Martha en Mateja Milovanovic.

Sean Steur in actie voor Nederland Onder 16
Sean Steur in actie voor Nederland Onder 16

Een leegloop in de jeugd van Ajax dreigt, nu ook Feyenoord een optie blijkt voor de Amsterdamse talenten. Maar liefst vijf jeugdspelers zouden zichzelf hebben aangeboden bij de rivaal uit Rotterdam. Eerder bleek al dat een groot talent van Ajax zelfs al voor een vertrek naar Feyenoord staat. Zo zou Jivayno Zinhagel spoedig de overstap naar Varkenoord maken.

Feyenoord-doelman vertrekt