‘Feyenoord-speler kan alsnog gewilde transfer maken’

Afgelopen zomer was hij al dicht bij een overstap naar RB Leipzig, maar de transfer van Lutsharel Geertruida, ging op het laatste moment niet door. Dit jaar hoopt hij alsnog een mooie transfer te kunnen maken. BILD meldt dat RB Leipzig opnieuw interesse toont. 

Geertruida aast op transfer 

Het lijkt er sterk op dat Geertruida binnenkort vertrekt bij Feyenoord. De 23-jarige verdediger is op zoek naar een nieuw avontuur en de club lijkt open te staan om mee te werken aan een transfer. RB Leipzig ziet Geertruida als een mogelijke aanwinst voor komende zomer. Of Leipzig daadwerkelijk actie onderneemt, hangt af van de toekomst van Benjamin Henrichs. De rechtervleugelverdediger kan mogelijk verkocht worden, waardoor er plek komt voor Geertruida. 

Transferprijs Geertruida 

Een jaar geleden overwoog RB Leipzig om Geertruida voor ongeveer dertig miljoen euro over te nemen. BILD meldt dat Feyenoord een vergelijkbare prijs nastreeft, ondanks dat de verdediger nog slechts een contract heeft voor één jaar. Geertruida is terug te vinden in het overzicht van alle (mogelijke) ingaande en uitgaande transfers van Feyenoord deze zomer.

Feyenoord-doelman vertrekt