Lodi onderweg naar PSV? "Al-Hilal bereid om mee te betalen"

Het is behelpen voor PSV, waar de spoeling in de defensie akelig dun is tijdens de start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Volgens Hans Kraay jr. is er éindelijk witte rook op komst, want hij vertelt voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Almere City FC dat Renan Lodi in aantocht is.

Dat is één van de gewenste versterkingen op de flank van de laatste linie, die door blessures van Mauro Júnior, Sergino Dest en het vertrek van Jordan Teze nauwelijks bezet is. Dat gebeurt in de uitwedstrijd met twee jeugdspelers, maar zij krijgen het nog niet voor elkaar om indruk te maken en eventuele transferwensen af te wimpelen.

'Renan Lodi onderweg naar Eindhoven'

Lodi speelt op dit moment bij Al-Hilal, waar hij 200.000 euro per week aan salaris opstrijkt. De 26-jarige Braziliaan is er echter helemaal klaar mee en wil terugkeren in Europa. Hans Kraay jr. zegt in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Almere City FC het volgende voor de camera van ESPN: "Ik kan vertellen dat het er sterk op lijkt dat Renan Lodi, die in de winter van Olympique Marseille voor 23 miljoen euro verkaste naar Al-Hilal, gaat komen."

"Volgens mijn informatie is Al-Hilal zelfs bereid om mee te betalen aan zijn salaris, zodat hij tot het einde van dit seizoen bij PSV kan spelen." Eindelijk goed nieuws, na weken van uitgaande transfers en vertrekeisen van sterkhouders. Lees hier het laatste transfernieuws van PSV.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers