Hedwiges Maduro wilde bij een iemand niet op de kamer: "Hij zei helemaal niets"

Hedwiges Maduro kende een rijke carrière als voetballer. De middenvelder begon zijn carrière bij Ajax en speelde vervolgens nog in Spanje bij Valencia en Sevilla, in Griekenland bij PAOK Saloniki, bij FC Groningen en sloot zijn carrière af bij Omanio Nicosia in Cyprus. De achttienvoudig international van Oranje heeft gedurende zijn carrière veel medespelers gehad, maar er is één speler waar hij vrij snel klaar mee was als kamergenoot: Jeremy Mathieu.

Maduro speelde van 2008 tot en met 2012 bij Valencia en daar speelde hij drie seizoenen samen met Mathieu. De Fransman zei volgens Maduro helemaal niets. Zelfs als de achttienvoudig oud-speler van Oranje een gesprek met hem probeerde aan te knopen, antwoordde Mathieu niet terug. Maduro blikt lachend terug op een teambespreking waar coach Unai Emery op z'n knieën Mathieu tevergeefs smeekte om iets te zeggen.

Bekijk het verhaal van Hedwiges Maduro over Jeremy Mathieu hieronder:

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl