BIZAR! Ajax-target maakt 90 minuten niet vol en verliest zichzelf compleet (VIDEO)

Ajax zou naar verluidt tijdens de Belgische kraker tussen KRC Genk en Club Brugge op de tribune zitten voor Bilal El Khannouss en Abakar Sylla. De laatsgenoemde wist de 90 minuten niet vol te maken door een rode kaart. Eerder ontsnapte de Ivooriaanse centrumverdediger al een rode kaart na een grove charge vlak voor rust. Sylla werd gespaard en ontving slechts geel. In de tweede helft mocht het transfertarget van Ajax uiteindelijk alsnog vertrekken na zijn tweede gele kaart. Sylla was echter woedend en moest door zijn teamgenoten in bedwang worden gehouden. In de catacomben leeft de verdediger zich vervolgens uit Club Brugge verloor de wedstrijd uiteindelijk met 3-1 van KRC Genk.

Bekijk hier de eerste overtreding van Sylla waar hij slechts geel voor krijgt:

Bekijk hier hoe Sylla zijn tweede gele kaart ontvangt en vervolgens door mede-spelers moet worden weggehouden van de scheidsrechter: