SCHANDALIG! Galatasaray krijgt penalty in blessuretijd na lachwekkende schwalbe, VAR???

Galatasaray leek hard op weg naar een nederlaag bij Rizespor, want in de 92e minuut stond de Turkse topclub nog met 2-1 achter. Met behulp van de arbitrage en liefst veertien minuten blessuretijd draaide Galatasaray de score helemaal om en won nog met 2-3. Vooral de wijze waarop de 2-2 tot stand kwam, is wel een schande hoor.

Hoe kun je hier een strafschop voor geven? Ook in Turkije hebben ze een VAR, maar die besloot de beslissing van de scheidsrechter niet terug te draaien. Mbaye Diagne verzilverde het buitenkansje en maakte in de 97e minuut ook nog de 2-3. De voorsprong op Galatasaray op Basaksehir is nu drie punten. De ploeg van onder meer Eljero Elia heeft wel nog een wedstrijd tegoed.