'Premier League-club legt contact met Feyenoorder'

Wolverhampton Wanderers heeft zich gemeld voor Thomas Beelen, zo meldt 1908.nl. De verdediger van Feyenoord is afgelopen seizoen overgenomen van PEC Zwolle. De verdediger kwam dit seizoen in de basis te spelen nadat Gernaut Trauner een blessure opliep en wist zijn plek te behouden toen de Oostenrijkse verdediger terugkwam van deze blessure.

'Wolverhampton legt contact met Beelen'

Op dit moment hebben de Engelsen alleen nog maar contact gelegd met de verdediger zelf en is de Rotterdamse club nog niet aangehaakt. Feyenoord hoopt dat de verdediger besluit om langer in De Kuip te blijben en is van plan een nieuw contract aan Beelen voor te schotelen. De betrokkenen noemen dit nog altijd het meest realistische scenario.

Een eventuele overstap van Beelen moet een forse geldsom opleveren en daar is Wolverhampton zich bewust van. Toch lijken zij vooralsnog bereid om diep in de buidel te tasten voor de komst van de Nederlander. Volgens 1908.nl heeft Beelen een marktwaarde van twintig miljoen euro. Feyenoord wist Beelen vorig seizoen nog op te pikken bij PEC Zwolle voor drie miljoen euro.

Eerdere interesse van Deense club

Eerder was het Deense FC Kopenhagen nog op de markt voor Beelen, maar de club uit Denemarken kreeg 'nee' te horen van algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese. Lees hier alle updates over mogelijke transfers van en naar Feyenoord

Feyenoord-doelman vertrekt