ZIEN! Het prachtige herenhuis van Ajax-trainer John Heitinga in Amsterdam

John Heitinga werd eerder aangesteld als interim-trainer van de ontslagen Alfred Schreuder. Heintinga hoeft niet te verhuizen, aangezien hij al bij de club werkzaam was als hoofdtrainer van Jong Ajax. De trainer bezit een prachtig herenhuis in Amsterdam Zuid.

Heitinga kwam in zijn carrière als speler achtereenvolgens uit voor Ajax, Atlético Madrid, Everton, Fulham, Hertha BSC en opnieuw Ajax. Tevens maakte hij namens Oranje naam door het tot 87 optredens te schoppen. Na zijn loopbaan als voetballer ging Heitinga aan de slag als trainer en bleef hij in Amsterdam actief. Bekendeburen.nl weet te vertellen dat hij een prachtig herenhuis in Amsterdam kocht voor de prijs van 2,7 miljoen euro. Het pand heeft een woonoppervlakte van 375 vierkante meter en bestaat uit vijf woonlagen. Daarnaast beschikt Heitinga nog over een tuin van ruim 84 vierkante meter en een dakterras. De trainer mag binnenkort ook een bekende buurvrouw welkom heten in de straat. Zo kocht Chantal Janzen onlangs een pand in dezelfde straat.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl