Feyenoord hoger ingeschat dan koploper PSV: “Zij stoppen er meer energie in”

PSV en Feyenoord staan zondagmiddag lijnrecht tegenover elkaar in het Philips Stadion, maar op de ranglijst staan de twee topploegen tien punten uit elkaar. Jetro Willems laat optekenen dat hij liever tegen zijn oude werkgever speelt.

De vleugelverdediger van Heracles Almelo vindt spelen tegen de formatie van trainer Arne Slot een stukje lastiger, zo vertelt hij bij Rondo. "Ik speel denk ik liever tegen PSV, door de manier waarop Feyenoord druk zet en hoeveel energie ze erin leggen. Dat geeft je toch een ander soort gevoel. PSV laat je op sommige momenten ook voetballen”, vertelt de man met 192 duels in dienst van de Brabanders op zijn naam.

Feyenoord beter dan PSV?

Willems wil zich niet wagen aan een waardeoordeel over de twee concurrenten. "Het is gewoon totaal anders. Ik denk dat Feyenoord er meer energie instopt en dat PSV individueel beter is. PSV heeft meer kwaliteit, vooral ook op de bank. Als Feyenoord aan de buitenkant wisselt, komt Jahanbakhsh of Minteh erin. Bij PSV heb je er een stuk of vier die erin kunnen komen."

Desondanks ziet hij wél een verschil in technische staf en daarin deelt hij een groot compliment in de richting van Feyenoord. "Ze zijn tactisch zeker beter dan PSV. Met veel minder budget. Mijn respect naar Slot, hoe hij het doet."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl