Dit is de nieuwe vriendin van Quincy Promes

Het privéleven van voetballers en hun partners, ook wel bekend als WAGs, is een fascinatie voor velen. Recentelijk is Quincy Promes, de aanvaller van Spartak Moskou, gespot in Dubai met Tabata Robertson, die bekend staat als DramDoll.

Dit is de nieuwe vriendin van Quincy Promes

Evert Santegoeds van Shownieuws bevestigt dat zij nu de partner van Promes is. Robertson is een bekende figuur in de rapscene en heeft meer dan vijf miljoen volgers op Instagram. Santegoeds meldt dat er foto's zijn opgedoken uit Dubai, aangezien dit een van de weinige landen is waar Promes momenteel naartoe kan reizen. Promes was voorheen langdurig samen met Jamie, met wie hij twee kinderen heeft en heeft samengewoond in Amsterdam, Dubai en Sevilla. De recente foto's met mevrouw Robertson maken duidelijk dat deze relatie tot een einde is gekomen, aldus Santegoeds.

Vriendin Quincy Promes op Instagram

Tabata Robertson is op Instagram te vinden als DramDoll

Celstraf voor Promes 

Onlangs werd Promes  door de rechtbank van Amsterdam veroordeeld tot zes jaar cel voor zijn rol bij de invoer van cocaïne, nadat hij in juni 2023 al 1,5 jaar celstraf had gekregen voor het neersteken van een familielid tijdens een feest. Promes woonde zijn proces niet bij en verdwijnt voorlopig ook niet achter de tralies, omdat hij verblijft in Rusland waar hij voetbalt voor Spartak Moskou. Rusland heeft geen uitleveringsverdrag met Nederland waardoor de voormalig international van het Nederlands Elftal vooralsnog op vrije voeten is.