Wens Tagliafico is niet anders: "Ajax weet nog steeds dat ik een transfer wil maken"

De vertrekwens van Nicolás Tagliafico is nog steeds hetzelfde, want hij wil namelijk nog steeds vertrekken. In januari wilde FC Barcelona de Argentijn in huis halen, maar de Catalanen kwamen er niet uit met de Amsterdammers. Het lijkt er dan ook alle schijn van te hebben dat de verdediger nu écht gaat vertrekken.

Tagliafico blikt terug op de transfersoap tussen de Nederlandse en Spaanse club in het programma Què t'hi Jugues! van Cadena SER. Hij laat weten dat de transfer niet spaak liep door hem.  "Het probleem lag bij de clubs. Barcelona wilde een huurdeal met optie tot koop, terwijl Ajax ongeveer vijf miljoen euro vroeg. Ik heb nog een jaar te gaan hier, maar Ajax weet dat ik nog steeds een transfer wil maken", aldus de Argentijnse linksback.

Tagliafico, die woensdagavond tegen Italië de volle 90 minuten volmaakte, doelt met die laatste zin op zijn huidige situatie in Amsterdam. Zijn contract loopt nog één jaar door, maar om een transfersom veilig te stellen, moeten de Amsterdammers hem in de winter óf deze zomer verkopen. Blind kreeg dit seizoen de voorkeur van Ten Hag en ook volgend seizoen lijkt de vleugelverdediger tweede keus voor die positie.

Feyenoord-doelman vertrekt