Kans op vertrek Bassey en Sanchez klein: ‘Er is geen interesse meer’

De kans dat Calvin Bassey en Jorge Sanchez ook volgend seizoen nog bij Ajax te bewonderen zijn, is groot. Zo vertelt Mike Verweij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf.

Het Engelse Brighton & Hove Albion zou eerder een bod van 23 miljoen euro afgeslagen zien worden door Ajax en Verweij acht de kans klein dat de club nog een nieuwe poging gaat wagen. "Brighton heeft nu gewoon geen interesse meer in hem. Er is wel wat andere belangstelling voor Bassey, maar vooralsnog denk ik dat Ajax hem erbij wil houden. Als Ajax hem voor 23 miljoen kan verkopen, dan zal men daar echt wel heel serieus over nadenken, maar daar is vooralsnog geen sprake van."

Jorge Sanchez speelt net als Bassey pas één seizoen bij Ajax en dus is er volgens Verweij nog genoeg tijd voor de verdediger om zich aan te passen aan het spel en niveau van de club. “Hij mag vertrekken, maar Ajax zou ook gek zijn als het Sánchez laat gaan. Vergeet Álvarez niet, in zijn eerste seizoen. Waarom zou Sánchez zijn kans niet kunnen pakken?”

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers