Taylor en Rensch gaan in op komst Steijn: "We gaan het zien"

Kenneth Taylor en Devyne Rensch zijn twee van de Ajacieden die met Jong Oranje op pad zijn naar het EK in Georgië. De spelers van Ajax kregen vanuit daar mee dat Maurice Steijn aankomend seizoen de nieuwe trainer in de hoofdstad gaat zijn. Bij de NOS gingen zij in op de komst van de nieuwe coach.

"Het verrast iedereen, maar dat snap ik eigenlijk niet", vertelt Taylor in Oostenrijk. "Tegenwoordig is iedereen naamgericht, maar dat vind ik een beetje onzin. Mij verrast het niet per se. Toen ik het hoorde dacht ik: gelukkig, we hebben zo snel mogelijk weer een nieuwe trainer."

Rensch vertelt dat hij 'niet echt bezig was met een nieuwe trainer': "Ik had alle vertrouwen in de directie dat ze een goede nieuwe trainer zouden vinden. Natuurlijk ben je wel benieuwd en dan is het uiteindelijk Maurice Steijn. We gaan het zien."

Jong Oranje speelde woensdagmiddag een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Japan. Dit duel eindigde in 0-0. Volgende week donderdag start het EK onder 21 voor de talenten van Nederland. Zij spelen dan tegen onze Zuiderburen. Verder zitten zij in een poule met Portugal en gastland Georgië.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers