'Feyenoord deed poging om Noorse middenvelder in te lijven op Deadline Day'

Feyenoord deed meerdere pogingen om een middenvelder aan zich te binden, maar de Rotterdammers hebben zich op Deadline Day in Noorwegen gemeld voor Hugo Vetlesen. Er werden miljoenen geboden volgens TV2, maar FK Bodø/Glimt vond dat zij te weinig tijd hadden om een vervanger aan te trekken.

Volgens het Noorse medium hebben de Rotterdammers een bod gedaan ter waarde van vijf miljoen euro. Dit bedrag kon nog met één miljoen euro stijgen door bonussen, maar FK Bodø/Glimt ging niet akkoord. ZIj hadden geen tijd meer om een waardige vervanger voor de 22-jarige middenvelder in huis te halen. Feyenoord deed een bod rond 16:00, vlak nadat duidelijk werd dat Ramiz Zerrouki definitief niet naar Rotterdam-Zuid zou komen.

Vetlesen is volgens TV2 hevig teleurgesteld in zijn huidige werkgever, want hij had graag de overstap gemaakt naar de Eredivisie. Zijn zaakwaarnemers wilden niet reageren op de geruchten en ook algemeen directeur Dennis te Kloese geeft geen antwoord op de vragen. Ook PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt stond op de lijst, maar uiteindelijk werd er niemand gepresenteerd.

Feyenoord-doelman vertrekt