Domper voor Feyenoord en PSV: 'Augsburg ziet geen reden voor verkoop spits'

Feyenoord en PSV zijn geïnteresseerd in de diensten van Ricardo Pepi. De Amerikaanse spits komt momenteel uit voor FC Groningen, maar is gehuurd van FC Augsburg. De Duitsers melden nu dat zij geen reden zien om Pepi deze zomer te verkopen, ondanks de uitspraken van de spits en zijn management.

Pepi gaf namelijk aan dat hij aankomende zomer wil vertrekken bij Augsburg. De Amerikaan heeft nog een contract tot medio 2026 in Duitsland en dus zal er een transfersom op tafel gelegd moeten worden. In gesprek met Sky Sports meldt Stefan Reuter, de sportief directeur van Augsburg, dat zij bij de club nog niks gehoord hebben van een vertrek van de spits: "De feiten zijn duidelijk; er is geen toenadering op ons pad gekomen. Een verkoop is momenteel dan ook geen issue. We gaan alleen in op concrete en adequate aanbiedingen."

Tegenvaller

Dit zou een flinke streep door de rekening zijn van Feyenoord en PSV. De clubs uit de traditionele top-3 zouden in Pepi een geschikte versterking zien voor hun teams aankomende zomer. In 23 wedstrijden in de Eredivisie kwam de Amerikaan tien keer tot scoren. Daarnaast gaf hij drie assists. Met Groningen is Pepi ondertussen verwikkeld in een hevige degradatiestrijd.