North West-derby: waar is Manchester United-Liverpool te zien?

Zondag 1 september staat de North West-derby tussen Manchester United en Liverpool op het programma in de Premier League. Waar kun je wedstrijd tussen Arne Slot en Erik ten Hag live volgen op tv?

Al in speelronde 3 van het nieuwe seizoen nemen Manchester United en Liverpool het tegen elkaar op. De North West-derby is direct de eerste confrontatie tussen Slot en Ten Hag in Engeland. De laatste keer dat United in eigen huis van Liverpool won, was in maart van dit jaar. In de FA cup was het met 4-3 te sterk voor de aartsrivaal.

Arne Slot tegen Erik ten Hag

Het wordt de vijfde confrontatie tussen Slot en Ten Hag. In Nederland kwam Slot zijn landgenoot al tegen met AZ en Feyenoord, tegen Ajax. Ten Hag was twee keer de baas over Slot: 3-2 en 0-2 met Ajax tegen Feyenoord, terwijl Slot twee keer met AZ van de Amsterdammers won: 0-2 en 1-0.

Hoe kijk in naar Manchester United-Liverpool?

De clash tussen Manchester United en Liverpool wordt zondag 1 augustus om 17:00 uur live uitgezonden op Viaplay. Het is direct een wedstrijd tussen de vele Nederlanders in de Premier League.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers