WAUW! Duizenden mensen komen af op begrafenis Davide Astori, ook veel (top)voetballers

Wat een mooie beelden! Ongeveer 10.000 voetbalfans zijn donderdag naar het plein van Santa Croce Basilisk in Florence gekomen, voor de begrafenis van Davide Astori. De voetballer overleed zondag op 31-jarige leeftijd.

Ook veel oud-ploeggenoten zijn afgereisd naar Florence om Astori een laatste dienst te bewijzen. Onder hen de selectie van Fiorentina, Javier Zanetti, Filippo Inzaghi en Francesco Totti en Juventus-spelers Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini en Gianluigi Buffon. 

"Er is maar een kapitein"

De kist wordt naar buiten gedragen en toegezongen door de supporters..Kippenvel! 

Zanetti en een groot deel van de selectie van Internazionale 

De spelers van Juventus komen aan onder applaus van de Fiorentina-supporters. Prachtig! 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl