Vijf redenen waarom AZ van West Ham gaat winnen!

Voor AZ staat aankomende donderdag de return in de halve finale van de Conference League op het programma. Vorige week verloren de Alkmaarders met 2-1 van West Ham United, maar er zijn genoeg aanknopingspunten voor de ploeg van Pascal Jansen. Lukt het AZ om de finale van de Conference League te bereiken?

Masterclass tegen FC Emmen

Te beginnen met afgelopen weekend. AZ speelde FC Emmen volledig van de mat in de eerste helft en dit kan niet anders dan zelfvertrouwen opleveren voor de Alkmaarders. In de rust stond het al 5-0 voor. Na rust scoorden de Emmenaren nog wel één keer, maar de overwinning kwam nooit meer in gevaar. 

Wint AZ nu wel van West Ham United? Pak 50x of zelfs 100x je inzet!

Spelers terug

AZ-trainer Pascal Jansen heeft tegen West Ham weer de beschikking over meerdere spelers. Zo keerden Jesper Karlsson en Dani de Wit terug tijdens de wedstrijd tegen Emmen en zijn zij ook inzetbaar tegen de Londenaren. De heenwedstrijd in de Engelse hoofdstad ging voorbij aan Milos Kerkez. De Hongaarse linksback was geschorst, maar zal donderdag in het AFAS Stadion waarschijnlijk weer aan de aftrap staan. 

Uitrecord West Ham

Zondag verloor West Ham United met 2-0 van Brentford FC. Dat was de twaalfde uitnederlaag van dit seizoen. Hierdoor evenaren de Engelsen een negatief clubrecord. Laten we hopen dat zij dit record verbreken aankomende donderdag uit in Alkmaar.

AZ thuis onverslaanbaar

Daar waar West Ham in uitwedstrijden niet op z'n best is, is AZ dat in thuiswedstrijden juist wel. De Alkmaarders zijn dit seizoen nog niet verslagen in eigen huis in Europa. Van de acht thuisduels dit seizoen won AZ ze allemaal. In totaal verloor de ploeg van Jansen maar drie wedstrijden dit seizoen in het AFAS Stadion.

Afwezige Antonio

Michael Antonio was afgelopen donderdag een van de plaaggeesten van AZ en scoorde ook nog eens. De sterke spits was constant in gevecht met Sam Beukema en Pantelis Hatzidiakos. De trainer van West Ham, David Moyes, gaf op de persconferentie na de nederlaag tegen Brentford (2-0) aan dat Antonio mogelijk afwezig is in Alkmaar. Hij zou kampen met stootletsel. Niet bepaald slecht voor nieuws voor AZ...

Ontvang wekelijks een bonus bij JACKS.NL

JACKS.NL is in 2023 in een gulle bui. De bookmaker komt namelijk met een wekelijks te claimen bonus voor alle spelers van 24 jaar of ouder. Hierbij krijgt de gebruiker die deze bonus claimt maar liefst 4 profit boosts van 10% voor het Nederlandse voetbal. Hiermee maak je als speler bij Jack's kans op tot €500 extra winst. De bonus is van vrijdag 00.01 tot en met maandag 23.59 te claimen bij een storting van €20 of meer! Check op de website de bonusvoorwaarden.

Druk op het plaatje om van deze fraaie actie te profiteren!