'Oranje-international op de radar van FC Barcelona'

De Europese grootmachten lijken een ware transferstrijd uit te moeten gaan vechten om Jeremie Frimpong. De rechtsachter is al op de radar van diverse topclubs verschenen, maar welke club gaat het worden.

Jeremie Frimpong in de belangstelling van Manchester United

Volgens een doorgaans betrouwbaar fanmedium van Manchester United is er namelijk interesse van de Engelsen. Op Instagram laten zij weten dat er zelfs al gesprekken gevoerd zijn en dat de Duitse landskampioen een afkoopclausule van 34 miljoen euro heeft. De clubleiding heeft al laten optekenen dat er komende zomer een verkoop plaats moet vinden om zodoende door te bouwen aan een sterke selectie volgend jaar. Een eventuele transfer van Frimpong kan voor een miljoeneninjectie zorgen.

'FC Barcelona denkt aan Frimpong'

Naast de interesse uit Manchester, waar City zelfs zou denken aan een terugkeer van de oud-jeugdspeler, klinkt ook de naam van Frimpong in Barcelona. Zo weet SPORT te melden dat Hansi Flick, de nieuwe oefenmeester van Barça, interesse heeft in Frimpong. Er zou zelfs al sprake zijn van contact met Bayer Leverkusen, zo klinkt het. 

Feyenoord-doelman vertrekt