'Oranje-international concreet in gesprek met Engelse topclub'

Het succesjaar van Bayer Leverkusen werd onlangs bekroond met een kampioenschap. Na een imposant jaar bleek een driepunter in speelronde 29 voldoende om de achtervolgers af te schudden. Jeremie Frimpong is een steunpilaar bij de Duitsers, maar dat kan snel gaan veranderen. 

Jeremie Frimpong in de belangstelling van Manchester United

Volgens een doorgaans betrouwbaar fanmedium van Manchester United is er namelijk interesse van de Engelsen. Op Instagram laten zij weten dat er zelfs al gesprekken gevoerd zijn en dat de Duitse landskampioen een afkoopclausule van 34 miljoen euro heeft. De clubleiding heeft al laten optekenen dat er komende zomer een verkoop plaats moet vinden om zodoende door te bouwen aan een sterke selectie volgend jaar. Een eventuele transfer van Frimpong kan voor een miljoeneninjectie zorgen.

Oranje-international maakt indruk in de Bundesliga

De 23-jarige Amsterdammer speelde ook een hoofdrol in het kampioensjaar en maakte tot dusver al 27 keer zijn opwachting. Als vleugelverdediger was hij goed voor acht competitiegoals en eenzelfde aantal aan assists. In januari van 2021 streek hij neer in de Duitse stad, nadat hij het Schotse Celtic FC had verlaten. Eind 2023 maakte Frimpong ook zijn officiële debuut voor het Nederlands elftal, dat hem ongetwijfeld mee gaat nemen naar het EK komende zomer.

Feyenoord-doelman vertrekt