Tim Hofman-mepper is held van NEC-supporters

Tim Hofman-mepper is held van NEC-supporters

Supporters van NEC vinden de actie van Nijmegenaar Ton Hendriks prachtig. De 72-jarige vastgoedmagnaat, aanhanger van NEC, verkocht presentator Tim Hofman een knal voor zijn hoofd. Hofman liep daarbij een gebroken kaak op en moest naar het ziekenhuis.

Hofman kwam maandag onaangekondigd het kantoor van Hendriks binnen lopen om beelden te maken voor zijn programma bij BNN/VARA, #BOOS. Bij binnenkomst werd gebruikt gemaakt van een confettikanon. Hendriks, zo quote het Algemeen Dagblad. "Er was een grote troep gemaakt. We hebben Tim netjes drie keer gevraagd om te vertrekken, maar dat deed hij niet. Ze bleven alleen maar doorgaan met filmen."

Volgens Hendriks liepen de gemoederen zo hoog op dat Hofman hem wilde slaan. "Ik heb toen teruggeslagen." Een actie waardoor Hendriks kan rekenen op het erelidmaatschap van de harde kern van NEC, weet Omroep Gelderland.

En er is ook een oproep om Ton Hendriks te eren tijdens de thuiswedstrijd van vrijdag tegen Almere City in de 72e minuut, omdat de vastgoedmagnaat 72 jaar is. Het is de bedoeling dat er dan wordt gezongen: 'Wij zijn niet bang want Ton die is erbij.'

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers