Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en Atlético Madrid

Feyenoord kan woensdagavond de goede reeks voortzetten tegen Atlético Madrid. Als het een goed resultaat boekt in Madrid, behouden de Rotterdammers de koppositie in de groep. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Feyenoord en Atlético Madrid volgens Voetbalprimeur.

Het is de laatste wedstrijd dat eerste spits Santiago Gimenez geschorst is in Europa, daardoor maakt Ayase Ueda zijn opwachting in het elftal. Voor de rest blijft het elftal intact en lijkt Arne Slot niet te gaan wijzigen ten opzichte van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. 

Bij Atlético Madrid is Memphis Depay niet aanwezig door een blessure. De voorhoede bestaat vermoedelijk uit spits Alvaro Morata en Antoine Griezmann. De Fransman krijgt een wat meer vrije rol van Simeone. Verder lijkt de Argentijn zijn mannen het veld in te sturen met het vertrouwde 5-3-2 systeem. Atlético speelde zijn eerste wedstrijd gelijk uit tegen Lazio Roma. 

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van de beide clubs:

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Hartman, Trauner, Hancko, Geertruida; Timber, Stengs, Wieffer; Paixao, Ueda, Minteh.

Vermoedelijke opstelling Atlético Madrid: Oblak, Hermoso, Witsel, Azpilicueta; Molina, Koke, Saul, Llorente, Lino; Morata, Griezmann.