Driessen weet wie er volgend jaar bij Ajax voor de groep staat

Valentijn Driessen weet wie de beste papieren heeft om volgend seizoen de trainer van Ajax te zijn. De journalist van De Telegraaf meldt dat John Heitinga de meeste kans maakt. Veel fans zien ook graag Peter Bosz terugkeren in Amsterdam, maar Driessen denkt dat dit, mede door Edwin van der Sar, niks wordt.

"Heitinga is bereid om mee te bewegen met de nieuw ingezette koers. De nieuwe gezichten en Van der Sar zouden inmiddels hebben afgesproken dat Bosz niet in aanmerking komt voor een terugkeer als hoofdtrainer. Terwijl Sven Mislintat, de nieuwe technisch directeur van Ajax, hem eerder nog naar VFB Stuttgart wilde halen", vertelt Driessen in zijn column.

"Van der Sar is er in zijn beleving echter van overtuigd dat de voormalig coach van Ajax niet de juiste man voor de club is. Vandaar dat hij in de veronderstelling leeft dat hij helemaal niet over zijn schaduw heen hoeft te stappen als de controverse tussen hem en Bosz van jaren geleden wordt aangehaald." De toenmalig trainer van de Amsterdammers vertrok nadat Van der Sar de kant koos van zijn assistenten, nadat Bosz met hem in aanvaring was gekomen.  

Op sociale media zijn de meningen verdeeld over de vraag wie er volgend seizoen de hoofdtrainer van Ajax moet zijn.