Van de Looi niet blij met actie Bakker: Wil spelers die graag willen spelen en goede energie hebben"

Erwin van de Looi, bondscoach van Jong Oranje, heeft zondagochtend in Goedemorgen Eredivisie zijn verhaal gedaan omtrent de situatie van Mitchell Bakker. De vleugelverdediger liet in een (te) vroeg stadium weten niet mee te gaan naar het EK in Georgië, maar krabbelde later al snel terug.

De speler van Bayer Leverkussen had voor zichzelf besloten om prioriteiten te stellen en besloot daardoor om zich af te melden voor Jong Oranje, de bondscoach doet zijn verhaal. "Ik heb alle spelers gebeld na de voorlopige selectie, om hun programma door te nemen, want daar zit best veel individuele aandacht in. Sommigen zijn eerder klaar, sommigen later. Er zijn spelers die veel hebben gespeeld en spelers die minder hebben gespeeld. Ik had voor iedereen een programma op maat gemaakt", zo zegt hij.

Zo ook bij Bakker. "Dus ik bel hem op en toen vertelde hij mij: trainer, ik kom niet. Ik wil niet komen, ik meld me af. Hij was daar heel stellig in. Uiteindelijk belde hij me drie dagen later terug met de opmerking: ik ga mee." Die mededeling kon echter op weinig positiviteit rekenen, want Van de Looi was niet van plan direct in te stemmen. "Toen heb ik tegen hem gezegd: Mitch, je draait wel heel erg snel."

"Ik heb gezegd dat ik er het weekend over zou nadenken. Ik wil gewoon spelers die graag het EK willen spelen en daar de goede energie voor hebben. Toen heb ik uiteindelijk een andere keuze gemaakt", luidt het oordeel van de bondscoach en daardoor werd bakker niet in genade weer aangenomen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl