Krankzinnig verhaal: Riechedly Bazoer in rust Vitesse - PSV aangevallen door dronken sponsor

Alsof de problemen bij Vitesse nog niet groot genoeg zijn, is Riechedly Bazoer tijdens de rust van Vitesse - PSV (0-3) op 12 februari aangevallen door een dronken sponsor, zo meldt De Gelderlander. Op dat moment stond het 0-3 voor de Eindhovenaren. De directie van de club heeft haar excuses aangeboden aan Bazoer.

Vrijdagavond werd het duel met Sparta na ongeregeldheden gestaakt en de clubleiding zou na deze reeks incidenten radeloos zijn. Algemeen directeur Pascal van Wijk noemt de zaak Bazoer 'immens gênant': "We zijn zeer geschokt. Die man is geroyeerd als sponsor. Die willen we hier nooit meer zien." Bazoer werd in de rust van Vitesse - PSV gewisseld en kwam de dronken man bij toeval tegen in de catacomben. Normaal is deze zone onbereikbaar voor publiek. 

Vitesse kreeg dit seizoen al ruim 100.000 euro aan boetes na ongeregeldheden in de Conference League en kan na het duel met Sparta opnieuw een straf verwachten: "Van al die straffen kunnen we normaal gewoon een nieuwe speler halen," baalt Van Wijk in gesprek met de krant.

Feyenoord-doelman vertrekt