Transfergoeroe Romano weet het zeker: 'Onana naar Inter is een here we go'

Het heeft er toch alle schijn van dat André Onana volgend seizoen voor Inter gaat spelen. Transfergoeroe Fabrizio Romano deelt op zijn socials dat er een akkoord is bereikt tussen Onana en Inter. De doelman van Ajax beschikt over een aflopend contract en liet eerder al weten dat een langer verblijf in Amsterdam geen mogelijkheid is.

onana inter

Onana deed de geruchtenmolen deze week nog volop draaien door te zeggen dat als FC Barcelona zich bij hem meldt, dat de Barça de eerste optie is. Toch durft Romano nu te melden dat de doelman per juni 2022 in dienst zal zijn van Inter. De club uit Milaan werd al enige tijd aan Onana gelinkt en lijkt nu een akkoord te hebben gereikt.

Wanneer de winterse transfermarkt op 1 januari open gaat, is Onana vrij om met andere clubs te onderhandelen. De kans is groot dat er dan spoedig een bericht vanuit Milaan zal verschijnen. Volgens Romano zou Onana zijn beslissing maanden geleden al hebben gemaakt. Opmerkelijk is dat Onana in een recent verschenen interview een principeakkoord met Inter nog ontkende.