"De eerste signalen zijn dat de blessure van Geertruida meevalt"

De blessure van Lutsharel Geertruida lijkt mee te vallen. Dennis van Eersel, Feyenoord-watcher namens RTV Rijnmond, heeft een hoopvolle update gegeven over de verdediger van de Rotterdammers.

Geertruida liep donderdag tijdens de training van het Nederlands elftal een blessure op. Een dag later wees medisch onderzoek uit dat de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Ierland en Gibraltar te vroeg komen voor de verdediger, die daarom is teruggekeerd naar Feyenoord. Tijdens de interlandperiode van twee maanden geleden viel Geertruida ook al geblesseerd uit.

"Waar hij dan precies last van heeft, wordt niet gezegd. Het is nog even afwachten hoe deze blessure hem na dit interlandblok gaat hinderen bij Feyenoord. De eerste signalen zijn dat dat waarschijnlijk wel meevalt", aldus Van Eersel in FC Rijnmond.

Bondscoach Ronald Koeman zag eerder deze interlandperiode Jeremie Frimpong met een blessure uitvallen. De wingback van Bayer 04 Leverkusen is net als Geertruida niet inzetbaar tegen Ierland en Gibraltar.

Ook interessant