‘Manchester United opent gesprekken met PSV voor Gakpo’

Manchester United heeft de gesprekken met PSV over een transfer van Cody Gakpo gestart. Dit weet The Mirror te vertellen. Dat Manchester United-trainer Erik ten Hag geinteresseerd is in de aanvaller was al langere tijd bekend. De club hoopt Gakpo deze winter nog binnen te halen als vervanger van de vertrokken Cristiano Ronaldo.

Manchester United zou volgens de krant weten dat PSV Gakpo moet verkopen vanwege de financien. Ten Hag ziet Gakpo het liefst zo snel mogelijk komen, mede vanwege de concurrentie om de speler. Zo zouden onder andere Arsenal en Real Madrid interesse hebben. Diverse bronnen noemen een vraagprijs van 60 miljoen euro voor de aanvaller.

Ook Portugees op lijstje bij United

Naast Cody Gakpo wordt ook Joao Felix van Atletico Madrid genoemd als mogelijke aanvallende versterking voor Manchester United. Felix is bij zijn huidige werkgever op een zijspoor geraakt en kan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Echter zou Arsenal al in gesprek zijn over een mogelijke transfer van de Portugees. Het zou gaan om een tijdelijke overstap, waar mogelijk een optie tot koop in wordt bedongen.