'Strijd om Driouech barst los, PSV lijkt beste papieren te hebben'

Landskampioen PSV zit nog altijd achter de handtekening van Couhaib Driouech aan, zo meldt De Telegraaf donderdag. De sterspeler van Excelsior, dat nog volop strijdt om in de Eredivisie te blijven, geniet echter ook interesse vanuit het buitenland.

De Eindhovenaren ondernamen in de winter ook al een serieuze poging om de vleugelaanvaller weg te plukken uit Kralingen. Zij wilden echter in een kort tijdsbestek een geschikte vervanger hebben én enkele miljoenen, waardoor de deal op het laatste moment niet heeft plaatsgevonden.

'Royal Antwerp mengt zich in strijd om handtekening van Driouech'

Het Belgische Royal Antwerp ligt namelijk op de loer en wil zich volgens de ochtendkrant gaan versterken met spelers uit de Nederlandse markt. Zij azen niet alleen op Driouech, maar ook de naam van Tjaronn Chery wordt gelinkt aan de club. Hij was eerder ook al te gast bij Kick 't Met van Ziggo Sport en daar vertelde de Marokkaan dat er ook ploegen uit Frankrijk, Italië en Engeland geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

'PSV heeft beste papieren voor komst van Excelsior-aanvaller'

Volgens De Telegraaf hebben de Brabanders momenteel nog altijd de beste papieren om Driouech alsnog in de armen te sluiten. Deze winter lag er volgens bronnen een aanbod van vier miljoen euro, maar dat bedrag lag beduidend hoger door de tijdsdruk in de tussentijdse transferzomer. Hij moet één van de zomerse transferaanwinsten worden in het Philips Stadion.

Feyenoord-doelman vertrekt