Oud-Ajacied maakt zich niet populair: ‘Schaam je diep, gedraag je’

Khalid Boulahrouz heeft hard uitgehaald naar Antony. De oud-prof was niet te spreken over het gedrag van de oud-Ajacied na afloop van het treffen tussen Coventry City en Manchester United in de halve finales van de FA Cup. Na een spektakelstuk, trok de club uit Manchester door het winnen van de strafschoppenreeks, aan het langste eind.

Manchester United verslaat Coventry City 

Tot diep in de tweede helft leek alles goed te gaan voor het Manchester United van Erik ten Hag. De ploeg stond na 58 minuten spelen comfortabel met 0-3 voor. Antony kwam als wisselspeler het veld in om wat speeltijd te krijgen. Echter, in de 71e en 79e minuut wist Coventry City te scoren. Een strafschop in blessuretijd zorgde ervoor dat Milan van Ewijk's club een verlenging afdwong. Uiteindelijk won Manchester United de strafschoppenreeks met 2-4, waardoor ze zich plaatsten voor de finale van de FA Cup tegen aartsrivaal Manchester City.

Reactie Antony na winnen strafschoppenreeks 

Na Ramus Højlund's beslissende strafschop haalden de fans van Manchester United opgelucht adem. Ook de spelers van de Engelse grootmacht waren zich ervan bewust dat ze geen sterke wedstrijd hadden gespeeld. Harry Maguire liep direct naar de spelers van Coventry City om hen de hand te schudden, terwijl Antony zich minder professioneel gedroeg.

Reactie Khalid Boulahrouz 

Khalid Boulahrouz was zeer kritisch op het gedrag van Antony. Aan tafel bij Ziggo Sport vertelde hij er het volgende over. "Hij is echt wel de allerlaatste die dit moet doen. Voor 100 miljoen gekocht en hij speelt elke wedstrijd met schijt in zijn broek. Je moet als een gentleman van het veld stappen. Je moet je diep schamen."

Erik ten Hag onder druk: Ontslagkosten bekend

Erik ten Hag staat onder grote druk, mocht de Nederlander naast Europees voetbal grijpen en de FA Cup niet weten te winnen, dan is de kans op een ontslag groot. Dit is wat Manchester United Erik ten Hag moet betalen bij een ontslag.

Feyenoord-doelman vertrekt