Kijk: Mats Wieffer koopt bizar appartement en kan naar De Kuip lopen

Mats Wieffer groeide in korte tijd uit tot een steunpilaar van Feyenoord en het legioen sloot hem al snel in het hart. Klaarblijkelijk heeft de Feyenoorder Rotterdam-Zuid ook in zijn hart gesloten, want inmiddels weten we dat Mats Wieffer een prachtig appartement op Rotterdam-Zuid heeft gekocht. 

Dit huis kocht Mats Wieffer

Onze collega's van bekendeburen.nl wisten namelijk te achterhalen dat Mats Wieffer een prachtig nieuwbouw-appartement op Katendrecht in Rotterdam heeft gekocht. Uitzicht op De Kuip heeft hij nog net niet, maar het appartement ligt wel op loopafstand van Feyenoord. Wel kan de Feyenoorder in zijn nieuwe thuis genieten van uitzicht op andere Rotterdamse iconen zoals het nieuwe Luxor Theater en de Erasmusbrug.

Wat kost het huis van deze Feyenoorder?

Uit de officiële papieren blijkt dat de voetballer, inclusief kosten, een bedrag van EUR 740.000,- heeft betaalt voor dit luxe driekamer-appartement van 98 m2. Overigens is hij er daarmee nog niet, want het pand wordt nieuw opgeleverd. Dit betekent dat Wieffer het pand naar eigen smaak kan inrichten en dus kosten moet reserveren voor het nieuwe interieur etc.

Is dit een clue dat Max Wieffer bij Feyenoord blijft?

Dit nieuws zal voor veel Feyenoorders als een opluchting klinken. Eerder ging namelijk nog het gerucht dat hij in de winter van 2024 de overstap zou maken naar Atlético Madrid. Nu deze transfer in deze periode lijkt te zijn afgeketst en hem een klusproject in zijn nieuwe appartement wacht lijkt het erop dat zijn hoofd eerder naar zijn huis in Rotterdam dan naar een transfer zal staan. Toch is er voor het Legioen nog niet te veel reden tot zelfverzekerdheid, want ex-Feyenoorder Steven Berghuis kocht eerder ook een Rotterdams appartement, nota bene in de buurt van Mats Wieffer, maar dat weerhield hem er niet van om een contract bij Ajax te tekenen. Zijn appartement in Rotterdam staat inmiddels te huur.