Stand van zaken in Champions League-groep Ajax (uitslagen + programma)

Ajax won dinsdagavond met 2-0 van Besiktas. Aan de kant van de Amsterdammers was Steven Berghuis met een goal en assist de grote man. Later op de avond kwamen de twee andere tegenstanders van Ajax ook nog eens in actie. Dit is de stand van zaken in groep C.

De eerste wedstrijd in de CL wist Ajax met geruime cijfers te winnen. Zo versloeg het Sporting CP in eigen huis met 1-5. Ajax staat dankzij de twee overwinningen op de eerste plaats in de poule. Borussia Dortmund wist de eerste groepswedstrijd met 1-2 te winnen van Besiktas. Hierdoor hebben de Turken nog geen enkel punt behaald.

In de tweede wedstrijd moest Dortmund zien af te rekenen met Sporting CP. Donyell Malen wist zijn eerste doelpunt in het geel-zwarte shirt te maken en won het 1-0. Daardoor staat Borussia Dortmund tweede in de groep.

Op dinsdag 19 oktober wachten de derde wedstrijden in groep C. Dan komen beide ploegen om 21:00 uur in actie. Ajax neemt het dan in eigen huis op tegen Borussia Dortmund, terwijl Besiktas Sporting Lissabon op bezoek krijgt.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt