'Ajax dichtbij derde zomeraanwinst'

Ajax is redelijk dichtbij een akkoord over de transfer van Josip Sutalo, dat meldt Mike Verweij van De Telegraaf donderdag. De journalist stelt dat de Amsterdammers nog goede hoop hebben voor de transfer, na het verhaal dat Sven Mislintat afgereisd zou zijn naar de Kroatische hoofdstad Zagreb voor een ontmoeting met de zaakwaarnemers van de verdediger. 

"Ze zijn er redelijk ver mee", legt Verweij uit tijdens de Kick-off Podcast. Toch wil zijn huidige club nog even wachten met het beklinken van de transfer, Dynamo Zagreb houdt de verdediger het liefst nog voor de Champions League-voorrondes. Wanneer Zagreb zich kwalificeert voor de laatste mogelijke voorronde, worden deze afgerond op 30 augustus. Een dag voor het sluiten van de transfermarkt.

Voor de fans die hopen dat Ajax verder nog heel actief blijft op de transfermarkt, heeft Verweij slecht nieuws: "Die ga ik meteen uit hun droom halen. Ze zijn alleen nog op zoek naar een spits en ze willen naast Sutalo nog een verdediger binnenhalen."

Feyenoord-doelman vertrekt