Eerste beelden van Promes na vrijlating: Speler duikt op in Dubai

Quincy Promes, die onlangs voorwaardelijk is vrijgelaten, lijkt zich nu te concentreren op het maken van nieuwe muziek. De aanvaller, die in Nederland is veroordeeld, werd onlangs gezien in een muziekstudio.

Beelden na vrijlating Promes

De beelden werden gedeeld op het instagram-account van Fatah, een rapper bekend om zijn bivakmuts en met ongeveer 400.000 maandelijkse luisteraars op Spotify. In de video op Fatah's account is te zien dat Promes en Fatah samen aan muziek werken in een studioruimte in Dubai. Promes heeft in het verleden ook al enkele nummers uitgebracht, ook in samenwerking met Memphis Depay.

Promes vrij beelden

Bron: Instagram @fatahftf

Waar is Quincy Promes?

Sinds februari verblijft Promes in Dubai, nadat hij daarheen was gereisd met zijn club Spartak Moskou. Hij werd gearresteerd voor het verlaten van een ongeval, waarna Nederland om zijn uitlevering vroeg. Promes is veroordeeld voor grootschalige cocaïnehandel en het neersteken van zijn neef tijdens een familiefeest, wat hem een gevangenisstraf van 7,5 jaar opleverde.

Vriendin Promes

Ondanks zijn slechte status in Nederland, wist Quincy Promes een nieuwe vriendin aan de haak te slaan. De aanvaller was meermaals te zien met model Tabat Robertson.

Feyenoord-doelman vertrekt