Hiep, hiep, hoera! De beste momenten van de jarige Fernando Torres (34)

Fernando Torres is vandaag, 20 maart, jarig! De voormalig spits van Atletico Madrid - die zijn 34e verjaardag viert - kende een aantal mooie hoogtepunten in zijn carrière. Wat te denken van zijn goal voor Spanje in de finale van het EK van 2008 en zijn doelpunt voor Chelsea in de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona in 2010? 

Het beslissende doelpunt in de EK-finale tegen Duitsland. 

Zijn doelpunt voor Chelsea tegen FC Barcelona. Torres beslist hoogstpersoonlijke de halve finale van de Champions League. 

Dit mag natuurlijk niet ontbreken. De hoogtepunten van El Nino in het shirt van Liverpool. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl