Tadic legt 'verkeerd vertaald' interview over Overmars uit: 'Ben erg boos'

Dusan Tadic heeft uitleg gegeven over zijn uitspraken over Marc Overmars. In een interview gaf de aanvoerder van Ajax aan dat hij hoopt dat Overmars groots terugkomt. Het zorgde voor veel verbaasde blikken richting de Serviër. Na de wedstrijd tegen RKC (3-2) gaf een woeste Tadic aan dat het interview verkeerd vertaald was.

In een eerder interview met de NOS zei Tadic dat de zaak-Overmars hem niet zou interesseren. Nu gaf de aanvaller aan dat dat niet zo was. "Ik bedoelde niet dat het me niet interesseert. Ik ben hier juist gevoelig voor, omdat ik zussen heb, maar ook een vrouw en twee dochters. Dan ben je daar gevoelig voor", aldus Tadic in een nieuw gesprek met de NOS. "Ik bedoelde niet dat het me niet interesseert, want het interesseert me wel, maar ik weet niet wat er is gebeurd en het is niet aan mij om mensen te veroordelen. Dat is het punt dat ik wilde maken. Ik wilde hem steunen, maar ook de vrouwen. Ik weet niet wat er is gebeurd."

Tadic was zondag de matchwinner in de wedstrijd tegen RKC. De aanvaller mocht in de 90e minuut een strafschop nemen en schoot deze binnen. Zo won Ajax met 3-2 nipt van de bezoekers uit Waalwijk.

Feyenoord-doelman vertrekt