Voorbeschouwing: Fortuna Sittard - PSV

PSV speelt om 14.30 uur uit tegen Fortuna Sittard en dat belooft een spannende wedstrijd te worden. Hoewel de statistieken duidelijk in het voordeel zijn van PSV liggen er ook kansen voor Fortuna Sittard. Wij blikken vooruit....

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Geschiedenis Fortuna Sittard - PSV

Zodra men aftrapt is de 23stte uitwedstrijd van PSV tegen Fortuna Sittard een feit. In de afgelopen 22 uitwedstrijden was PSV duidelijk de sterkste. Liefst 15 keer ging de winst mee terug naar Eindhoven. Drie ontmoetingen eindigden gelijk en Fortuna wist de overwinning vier keer in Sittard te houden. Daarmee lijkt PSV ook nu een voordeel te hebben, maar na het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool moet men even wennen. De eerste wedstrijd na zijn vertrek (thuis tegen Sparta) eindigde na een slechte wedstrijd in 0-0. Kan Fortuna Sittard vandaag ook een punt houden?

Fortuna Sittard - PSV eindigt in een gelijk spel in reguliere speeltijd (5.40)

Wordt Fortuna Sittard-PSV weer een doelpuntenfestijn?

Fortuna Sittard en PSV maken nogal eens een doelpuntenfeest van hun ontmoetingen. Zo eindigde de laatste overwinning voor Fortuna Sittard in 6-4 en noteerde PSV haar grootste overwinning met 1-5. De laatste ontmoeting tussen de twee clubs eindigde in een 1-4 overwinning voor PSV. Als het vanmiddag weer een doelpuntenfeest wordt kan jij meevieren.

In totaal vallen er meer dan 3,5 doelpunten tijdens Fortuna Sittard - PSV (2.35)

Nemen de topscorers hun clubs vandaag weer op sleeptouw?

Na het vertrek van Gakpo is Xavi Simons bij PSV met acht doelpunten de topscorer. Bij Fortuna Sittard is die eretitel voor Burak Yilmas die al vier keer het net wist te vinden. Als hem dat vanmiddag weer lukt gaat dat Jacks geld kosten. Ook wanneer Xavi Simons scoort kun je afrekenen met Jack's. De quotes lonen de moeite en als één van de heren het eerste of laatste doelpunt van de wedstrijd scoort verdien je nog meer.

Burak Yilmaz scoort voor Fortuna Sittard (3.75)