Opent Oranje het EK met een zege op Oekraïne? Prachtige quoteringen bij TOTO!

We hebben er lang op moeten wachten, maar het EK gaat eindelijk beginnen! Nederland begint het toernooi zondag in de Johan Cruijff ArenA tegen Oekraïne. Begint het elftal van Frank de Boer goed aan het EK en wordt Oekraïne verslagen? TOTO denkt van wel!

Oekraïne ideale tegenstander?

Hoewel Oranje de afgelopen oefenwedstrijden tegen Schotland (2-2) en Georgië (3-0) zeker geen geweldige indruk maakte, is scoren het probleem niet. In de laatste vijf interlands produceerde het Nederlands elftal liefst zestien goals en in de laatste zeven duels scoorde Nederland minimaal twee keer.

Bovendien ging slechts één van de laatste negen interlands verloren, namelijk op bezoek bij Turkije (4-2). Zo slecht gaat het dus niet en in Oekraïne treft Nederland zondag een tegenstander die echt hopeloos uit vorm is. De ploeg van Andriy Shevchenko won slechts één van de laatste zeven interlands... De perfecte tegenstander om het EK tegen te openen?

Bekijk de quoteringen hier:

Nederland scoort minimaal twee keer (quotering van 1.89)

Nederland wint van Oekraïne (quotering van 1.66)

Nog geen TOTO-account? Maak deze dan hier aan en maak kans op een TOTO trainingspak en Free Bet t.w.v. 50!

Memphis Depay weer belangrijk?

Veel zal zondag afhangen van de vorm van Memphis Depay, zonder twijfel de belangrijkste aanvaller van Oranje. Zijn statistieken bij Oranje zijn indrukwekkend, want in zijn laatste 20 interlands was Memphis goed voor dertien goals en dertien assists. Bovendien neemt hij de strafschoppen en vrije trappen. Opvallend feitje: sinds 1974 scoorde geen enkele speler in het Nederlands elftal vaker uit vrije trappen dan Memphis Depay (4). Laat hij zondag opnieuw zijn klasse zien?

Bekijk de quoteringen hier:

Memphis Depay scoort tegen Oekraïne (quotering van 2.65)

Memphis Depay opent de score tegen Oekraïne (quotering van 5.25)

Druk op de afbeelding en bekijk alle quoteringen!

Feyenoord-doelman vertrekt