Kuipers zwaar bekritiseerd door PSG-spelers: "Hij zei 'fuck you' tegen mij"

De spelers van Paris Saint-Germain zijn niet te spreken over het woordgebruik van Björn Kuipers in de halve finale van de Champions League.

PSG-middenvelder Ander Herrera nam de arbiter tegenover RMC onder vuur. "Men praat over respect, respect voor de arbiters. Hij zegt 'fuck off' tegen Leandro Paredes. Als wij zoiets zeggen, dan krijgen we meteen vier wedstrijden aan onze broek".

Kuipers zou ook iets hebben geroepen naar Marco Verratti. "De scheidsrechter zei 'fuck you' tegen mij. Als ik dat zeg, krijg ik tien wedstrijden. Ik praat veel met de arbiter, maar dat zeg ik nooit", aldus Verratti.

Arbitrage

De arbitrage speelde dinsdagavond een grote rol in het Etihad Stadium. Zo leek PSG in de vierde minuut een strafschop te krijgen, maar Kuipers trok die beslissing - op advies van de VAR - in. Dat was op basis van de beelden terecht.

In de 69ste minuut ontving Ángel Di María een rode kaart. De Argentijnse aanvaller ging uit frustatie op de voet van Fernandinho staan. Na afloop ging PSG-trainer Mauricio Pochettino nog verhaal halen bij Kuipers.

Feyenoord-doelman vertrekt