'FC Barcelona opent gesprekken over komst Ziyech'

Hakim Ziyech zou in de belangstelling staan van FC Barcelona. In de zoektocht naar versterkingen zijn de Catalanen op spelers die bij huidige clubs amper aan spelen toe komen. Zo zou Barça wel oren hebben naar Ziyech en de gesprekken over de komst van de middenvelder hebben geopend.

Sportblad Sport pakte vorige maand al uit met de vermeende interesse van Barcelona in Ziyech, nu meldt het medium dat de onderhandelingen zijn gestart. Ziyech maakte in de zomer van 2020 nog voor 40 miljoen de overstap van Ajax naar Chelsea, maar kan in Londen amper op speeltijd rekenen. De Marokkaan stond al eens eerder op de verlanglijst van Barça, maar tot een transfer kwam het nooit.

Ziyech en Werner

Xavi zou gecharmeerd zijn van Ziyech en de aanvallende middenvelder graag aan zijn selectie willen toevoegen. Het zou dan gaan om een winterse huurperiode, zonder verplichte optie tot koop. Naast Ziyech zou Barça ook kijken naar teamgenoot Timo Werner. De Duitser heeft dit seizoen plaats moeten maken voor Romelu Lukaku. Beide Blues zouden wel oren hebben naar een tijdelijke overstap naar Spanje.